TAMARI SAN-J BIO je sójová omáčka s tradičnou chuťou v bio kvalite, používa sa na dochucovanie jedál.
Pitná voda, sójové bôby BIO, morská soľ.
Alergény | Sója |
Pôvod | Japonsko |
Tradičný japonský výrobok v biokvalite, ktorý sa, podobne ako shoyu, používa na dochucovanie jedál. Tamari, na rozdiel od Shoyu, má výraznejšiu chuť, hustejšiu konzistenciu, tmavšiu farbu a neobsahuje lepok.
Prechádza aj odlišným výrobným procesom- vzniká pri výrobe Miso pasty. Keďže výťažnosť pri výrobe Tamari je omnoho nižšia ako pri Shoyu, odráža sa to aj vo vyššej cene. Obsahuje vysoko kvalitné aminokyseliny a mikroorganizmy.
Energia 280kJ/67 kcal
Tuky 0g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 4,9g
z toho cukry 0,69g
Bielkoviny 11,9g
Soľ 5,47g