Ruby čokoláda
459

Ruby čokoláda

3,60 /100g
 Skladom sklad 26ks
 Ako vybrať?
50g
O produkte

Ruby čokoláda je unikátna prirodzene ružová čokoláda.

 Odporučiť
cukor, kakaové maslo, sušené mlieko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitín, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, prírodná vanilková aróma
AlergényMlieko, sójový lecitín
PôvodBelgicko
Ruby čokoláda sa vyrába z kakaových bôbov špeciálnej odrody Ruby cocoa, ktoré sa líšia od všetkých ostatných. Tieto bôby sú totiž prirodzene ružovkasté a následným spracovaním, ktorého presný postup zatiaľ výrobca Barry Callebaut úspešne tají, sa ich farba ešte viac zvýrazní. Nezameniteľný vzhľad a jemná ovocná chuť sú pre ruby ​​charakteristickým znakom. Je jediným novým druhom čokolády za posledných 80 rokov a spolu s mliečnou, horkou a bielou sa ruby ​​radí medzi štyri prírodné typy čokolád. Vďaka jej jedinečnej farbe a nezameniteľnej chuti si ju veľmi obľúbili cukrári z celého sveta.

Ľahko sa rozpúšťa a hodí sa najmä ako poleva či dekorácia, do maslových krémov a tiež je z nej skvelá horúca čokoláda. V každom dezerte len zažiari a jej jedinečná ovocná chuť im dodá sviežosť s ľahkou kyslosťou. Odporúčame ju pri spracovaní čo najmenej miešať s ďalšími surovinami, najlepšie sa s ňou pracuje v najčistejšej podobe – už spomínané polevy alebo vlastné originálne čokoládové tabuľky, ozdoby či figúrky, tieto výsledné produkty sa potom skvele párujú s malinami, pistáciami, ale napríklad aj s kozím syrom.

Skladovanie: do 22 °C s vlhkosťou vzduchu do 40 %, chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Energia 2356 kJ / 563 kcal
Tuky 35,9 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 21,5 g
Sacharidy 49,6 g
z toho cukry 48,5 g
Vláknina 0,7 g
Bielkoviny 9,3 g
Soľ 0,27 g
loader  Načítavam hodnotenia...
loader  Načítavam podobné produkty...