ružová čokoláda (cukor, kakaové maslo, sušené odtučnené mlieko, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, kyselina citrónová, sójový lecitín, vanilkový extrakt), mandle
Alergény | Mlieko, sójový lecitín, mandle |
Pôvod | Slovenská republika |
Ružová čokoláda – Ruby má zvláštnu novú ovocnú chuť. Je to niečo, čo Vám je povedomé, ale pritom to chutí akoby ste prvýkrát ochutnali nejaké nové exotické ovocie. Je to chuť po špeciálnej fermentácii novo-vyšľachtenej odrody Ruby. Táto ovocná kyslosť pekne kontrastuje s pomerne sladkou bielou čokoládou, ktorou v podstate Ruby je. Pražením sa v mandliach rozvinul ich plný potenciál, Maillardova reakcia prebehla naplno a vystúpila sladkosť, pečená chuť, aróma a oleje ostali zatvorené vo vnútri.
Energia: 2508 kJ/601 kcal
tuky: 42,40g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 16,4g
sacharidy: 38,8g
z toho cukry: 33,4g
vláknina: 4,4g
bielkoviny: 13,3g
soľ: 0,18g