Bezlepkové pohankové bio hrudky s čokoládou
154

Bezlepkové pohankové bio hrudky s čokoládou

2,40 /100g
 Skladom sklad 27ks
 Ako vybrať?
50g
O produkte

Väčšina z nás konzumuje bielu pšeničnú múku príliš často. Viackrát za deň sa v jedálničku objavuje chlieb, pečivo, cestoviny či koláče z rafinovanej pšeničnej múky. Zároveň pribúda ľudí so zvýšenou citlivosťou na lepok. To je dôvod, prečo sa doporučuje obmedziť konzumáciu pšeničnej múky, a to aj ľuďom, ktorí priamo netrpia alergiou na lepok. Pochutnajú si na nich nielen ľudia s bezlepkovou diétou, ale aj deti a my všetci, ktorí chceme telu trochu odľahčiť. Pečieme výhradne z pohánkovej, kukuričnej a ryžovej múky bez umelých škrobov.

 Odporučiť
Bio pohánková múka 30,7 %, bio cukor trstinový, bio nestužený rastlinný tuk (slnečnicový olej a kakaové maslo v rôznom pomere, voda, emulgátor: slnečnicový lecitín, kyseliny: kyselina citronóvá), bio vajce, bio kukuričná múka, bio horká čokoláda 8,5 % (trstinový cukor, kakaová hmota, kakaové maslo - obsah kakaovej sušiny v čokoláde najmenej 60 %, emulgátor: slnečnicový lecitin), bio kakao 3,0 %, bio vanilková aróma. Neobsahuje žiadne kypriace látky. Môže obsahovať stopy mliečnych výrobkov (vrátane laktózy) a škrupinových plodov (mandle, lieskové a vlašské orechy).
AlergényVajce
PôvodČeská republika
Skladujte v suchu.
Energetická hodnota 1843 KJ /442 kcal
tuky 22,00 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 6,50 g
Sacharidy 53,00 g
z toho cukry 25,00 g
bielkoviny 6,90 g
soľ 0,04 g
loader  Načítavam hodnotenia...
loader  Načítavam podobné produkty...